Opstartshold i 2024:

1. Weekendkursus 20.-21. april 2024

Har du mod på og lyst til golfspillet? Har du måske prøvet kræfter med pay and play baner? Så er dette weekend kursus det helt rigtige til at få begyndt dit golfliv i Bogense Golfklub. Begge dage er der undervisning af klubbens protræner og dygtige klubmedlemmer. Efter weekenden tager du hul på 3 måneders klubliv i Bogense Golfklub, mens du erhverver dig et "golfkørekort" og - såfremt du fortsætter som medlem i klubben - retten til at spille på 18-huls banen og andre golfklubbers baner.
Se program

2. Begynderhold med start tirsdag d. 30.april 2024

Pris: 299;- Du får 3 måneders prøvemedlemsskab inkl. golfkørekort, undervisning ved træner og fri træning. (se under "Sådan bliver du golfspiller hos os")
Se program

3. Begynderhold med start tirsdag den 4. juni 2024

Pris 299 kr. Du får 3 måneders prøvemedlemsskab inkl. golfkørekort, undervisning ved træner og fri træning. (se under "Sådan bliver du golfspiller hos os")
Se program

4. Begynderhold med start tirsdag den 2. juli 2024

Pris 299 kr. Du får 3 måneders prøvemedlemsskab inkl. golfkørekort, undervisning ved træner og fri træning. (se under "Sådan bliver du golfspiller hos os")
Se program

5. Begynderhold med start tirsdag den 6. august 2024

Pris kr. 299:- Du får 3 måneders prøvemedlemsskab inkl. golfkørekort, undervisning ved træner og fri træning. (se under "Sådan bliver du golfspiller hos os")
Se program
Ved evt. spørgsmål vedrørende holdene: kontakt formanden for udvalget Ellen Siggaard, tlf. 40931991 eller mail ellen.siggaard@saknet.dk
Ved evt. spørgsmål vedrørende kontingent: kontakt kasserer Henning Juul på mail kasserer@bogensegolfklub.dk
LÆS MERE OM MEDLEMSFORDELENE HOS OS

Mentor-ordning

Bogense Golfklub indførte i 2011 en mentorordning som en del af tilbuddet til nye klubmedlemmer.
En mentor er en erfaren hcp. spiller, som stiller sig til rådighed som kontaktperson for nye medlemmer.

Mentoren fungerer som et bindeled til klubbens forskellige ordninger/procedurer og er den person, det nye medlem altid kan henvende sig til vedrørende spørgsmål, der har at gøre med klubbens liv.
Især er der opmærksomhed på, at det nye medlem lærer at bruge inforummet og 19. hul (cafeen).

En mentor er en erfaren hcp. spiller, som sætter nye medlemmer ind i diverse procedurer og svarer på spørgsmål ved at være deres faste kontaktperson.

Som ny i klubben møder man sin mentor ved regelundervisningen, og mentoren vil så i perioden fra 2. teorigang og frem til du har bestået baneprøve stå klar med råd og dåd og besvare eventuelle praktiske spørgsmål i forbindelse med tilegnelsen af golfspillets færdigheder og det at komme i gang i klubben.

Mentoren vil ligeledes kunne hjælpe dig ved overgangen til "kaninspillet", hvor den endelige banetilladelse erhverves ved 5 banematcher. Mentoren kan gå første baneprøvematch med dig.

Alle  mentorer kan evt. gå baneprøvematch en alternativ dag, såfremt det nye medlem slet ikke kan deltage tirsdage. Dette sker dog efter aftale med formanden for begynderudvalget Ellen Siggaard.

Efter baneprøven er bestået, er mentor ikke længere opsøgende, men kan som alle i klubben kontaktes af det nye medlem for evt. klubspørgsmål.

Regelundervisning & prøver

Program 1. tirsdag:
Kl. 17.30
Velkomst, præsentation og udlevering af eventuelt låneudstyr.
Mødested ved klubhuset.

Kl. 18.00 - 19.00
Slagtræning  (1. lektion) ved klubtræner på træningsområdet.

Kl. 19.00 - 21.00
Regelundervisning ved 2 af klubbens undervisere. Regelundervisningen foregår som banevandring på 18 huls banen.


Program 2. tirsdag:

Kl. 17.00 - 19.00
Slagtræning (2. og 3. lektion) på træningsområdet.
Præsentation af mentorer og kaffe/te pause.

Kl. 19.00 - 21.00
Regelundervisning ved 2 af klubbens undervisere. Regelundervisningen foregår som banevandring på 18 huls banen.


Program 3. tirsdag:

Kl. 17.00 - 19.00
Slagtræning (4. og 5 lektion) på træningsområdet.

Kl. 19.00 - 20.30
Afrunding af undervisningsforløbet.
Klubben er vært for en let anretning for nye spillere, mentorer og regelundervisere                  

Regelundervisning og -prøve:
I regelundervisningen, som forestås af erfarne golfspillere fra klubben, gennemgås over 2 aftener de mange regler, der er forbundet med golf. Undervisningen foregår på 18 huls banen, hvor reglerne forklares i praksis.
I forbindelse med undervisningen udleveres også et lille hæfte, hvor reglerne er illustreret.
Regelundervisningen afsluttes med en on-line prøve opsat af DGU. Du kan finde prøven på DGU’s hjemmeside - Golf.dk/golfregler/regelprøve
Bliv ikke nervøs – ingen er endnu dumpet og ingen kommer til det.

Slagundervisning og -prøve.
Efter at have fået noget praktisk undervisning hos vor pro-træner og have gået mindst 3 runder på par-3 banen og føler dig nogenlunde tryg ved at slå til golfbolden med de forskellige jern m.v. skal du – før du lukkes ud på 18 hullers banen – bestå enkelte slagprøver. Disse tager ca. 1 time og omfatter følgende:
Langt spil:
Der skal på driving range kunne slås med valgfri kølle/jern i længden mindst 60 meter for damer og 100 meter for herrer og inden for en bredde af hhv. 30 og 40 meter til siderne. 6 bolde ud af 10. b.

Indspil, pitch: Der skal fra ca. 20 meter fra green med jern slås til green: 6 bolde på green af 10. Det vigtigste ved denne prøve er at få bolden op at flyve.

Indspil, chip: Der skal fra 5 meter fra green med valgfrit jern slås til green: 8 bolde af 10 på green.
Bunkerspil: Der skal slås 10 slag fra bunker: 6 bolde skal slås ud af en bunker.  

Putning: Der skal puttes til 9 huller på øvelsesgreen med varierende længde. Gennemføres med 21 slag.  

Slagprøverne forestås af erfarne golfspillere fra klubben. Herefter er du klar til at spille på 18 hullers banen sammen med erfaren golfspiller i regi af Kaninklubben. I regi heraf skal du deltage og spille 5 x 9 huller. Derved får du tildelt et handicap på højst 54.
Dernæst bestiller vi DGU-kort til dig og med dette i hånden kan du frit spille på de fleste af landets golfbaner. Både her og i udlandet kan der dog være krav om et højeste handicap for at kunne spille. Hos os er det 54. Selvom du har fået DGU-kort er du velkommen til at fortsætte i kaninklubben. Det er en god måde at få et socialt netværk og spillemakkere.

G6-samarbejde

G6 samarbejdet er et samarbejdet mellem følgende klubber:
- Bogense Golfklub
- Barløseborg Golfklub v/Assens
- Blommenslyst Golfklub vest for Odense
- Golfklubben Lillebælt
v/Middelfart
- Midtfyns Golfklub v/Ringe
- Odense Eventyr Golf i Odense.

Samarbejdet indebærer at du som fuldtidsmedlem kan bestille et G6 medlemskab og dermed erhverve ubegrænset gratis spilleret på hver af disse klubbers baner på alle ugens dage. Medlemskab bestilles ved indbetaling af kr. 1100,- på klubbens konto 1551-4376156834 eller med betaling via mobilpay på nr. 792427 med angivelse af medlemsnummer + G6 i ref.felt. Der udstedes ikke længere kort som bevis for indbetaling, men der modtages en kvittering på mail for indbetaling indeholdende medlemsbetingelser. Medlemskabet registreres samtidig i Golfbox, så der ved spil på fremmed bane vises 0 i greenfee. Der behøves så ikke indskrivning i greenfeebogen.

I samarbejdsaftalen er følgende øvrige begrænsninger:

- I forbindelse med de deltagende klubbers turneringer gælder kortet ikke.

- G6-kortet kan anvendes ifm. med klubber-i-klubben besøg o.l. på de omfattede baner, men spillerne skal registreres i Golfbox og bekræfte ved ankomst.

- G6 kortet gælder ikke ved større gruppebooking til en i forvejen aftalt pakkepris for golf, spisning   m.v.
Det samme er tilfældet ifm. turneringsafvikling med fast turnerings- og greenfeepris. Eksakte regler fremgår af medlemskvitteringen.

klubbens kontor

mandag, torsdag, lørdag kl. 9.00-13.00
Telefon i åbningstiden:
                       22 40 28 45

find os

Bogense Golfklub
Kristianslundsvej 15
5400 Bogense

Hvad synes vores medlemmer?

Vores medlemstal stiger hver måned og vi forstår egentlig godt hvorfor, men her er nogle hurtige grunde ifølge vores medlemmer:

Kim Leth Andersen

Selvstændig

"Jeg begyndte at spille golf i sommeren 2021. Jeg blev introduceret til golfsporten på en fantastisk og meget imødekommende måde i Bogense Golfklub. Jeg fik en erfaren personlig mentor som fulgte mig igennem hele forløbet til jeg fik DGU-kortet. Der er unikt sammenhold i Bogense Golfklub. Man føler sig altid velkommen i klubben. Dejlig åben atmosfære.”

sanni jeppesen

Bogholder

" Jeg spiller golf på absolut ”hygge-plan”,  synes det er dejligt at koble af med en ni-hullers runde i dejligt vejr. Det bedste for mig er, at jeg fik mine børnebørn i gang med at spille golf.  Børne- og juniorafdelingen, med Marianne i spidsen, gør et kæmpe stykke arbejde for at få de unge i gang. Det er en fryd at se hvor stort Daniels træningshold om lørdagen er blevet."

oliver christensen

Skoleelev

" Jeg har spillet i klubben, siden jeg var 6 år og gået til lørdagstræning i mange år. Jeg er nu nået til at deltage i turneringer, hvor jeg fornyligt prøvede at blive nr. 1 - det var ret fedt at prøve. Golf er den sportsgren, jeg har gået til i længst tid og det synes jeg siger en del...Måske jeg kommer til at spille resten af mit liv, hvem ved? I hvert fald har jeg verdens bedste og sjoveste træner."