Spilledag:
Onsdag

HCA-G3

HCA– G3 er en klub i Bogense Golfklub for medlemmer, som er ophørt på arbejdsmarkedet eller tæt på ophørt på arbejdsmarkedet.
Læs mere
Spilledag:
Lørdag

Børne-juniorafdeling

GOLF er også for dig, som er helt ung (6-18 år). Du kan låne et golfsæt, så længe du ikke helt ved, om det er noget for dig
Læs mere
Spilledag:
Torsdag

Herreklubben

Alle mandlige medlemmer af Bogense Golfklub, der er fyldt 18 år med handicap 36 eller under kan blive medlem af Herreklubben.
Læs mere
Spilledag:
Tirsdag

Kaninklubben

Kaninklubben er stedet hvor nybegyndere – efter at have gennemgået introforløbet – får mulighed for at spille golf på 18-hullers-banen
Læs mere
Spilledag:
Mandag

Mandagspiger

For at være med i Mandagspigerne skal du være medlem af Bogense Golfklub, være hunkøn og have et max. handicap på 54. Alder er underordnet.
Læs mere
Spilledag:
Ingen faste

Parmatch

Vi mødes en gang om måneden ca. til en hyggematch.
Læs mere
Spilledag:
Torsdag

+45 Gruppen

+45 Gruppen er et tilbud til damespillere med hcp mellem 45-54, der endnu ikke føler sig parate til at spille med, hvor hcp-grupper med større spændvidde deltager. Deraf navnet +45.
Læs mere

Hvad synes vores medlemmer?

Vores medlemstal stiger hver måned og vi forstår egentlig godt hvorfor, men her er nogle hurtige grunde ifølge vores medlemmer:

Kim Leth Andersen

Selvstændig

"Jeg begyndte at spille golf i sommeren 2021. Jeg blev introduceret til golfsporten på en fantastisk og meget imødekommende måde i Bogense Golfklub. Jeg fik en erfaren personlig mentor som fulgte mig igennem hele forløbet til jeg fik DGU-kortet. Der er unikt sammenhold i Bogense Golfklub. Man føler sig altid velkommen i klubben. Dejlig åben atmosfære.”

sanni jeppesen

Bogholder

" Jeg spiller golf på absolut ”hygge-plan”,  synes det er dejligt at koble af med en ni-hullers runde i dejligt vejr. Det bedste for mig er, at jeg fik mine børnebørn i gang med at spille golf.  Børne- og juniorafdelingen, med Marianne i spidsen, gør et kæmpe stykke arbejde for at få de unge i gang. Det er en fryd at se hvor stort Daniels træningshold om lørdagen er blevet."

oliver christensen

Skoleelev

" Jeg har spillet i klubben, siden jeg var 6 år og gået til lørdagstræning i mange år. Jeg er nu nået til at deltage i turneringer, hvor jeg fornyligt prøvede at blive nr. 1 - det var ret fedt at prøve. Golf er den sportsgren, jeg har gået til i længst tid og det synes jeg siger en del...Måske jeg kommer til at spille resten af mit liv, hvem ved? I hvert fald har jeg verdens bedste og sjoveste træner."