Spilledag:
Onsdag

G3

G3 er en klub i Bogense Golfklub for medlemmer, som er ophørt på arbejdsmarkedet eller tæt på ophørt på arbejdsmarkedet.
Læs mere
Spilledag:
Lørdag

Børne-juniorafdeling

GOLF er også for dig, som er helt ung (6-18 år). Du kan låne et golfsæt, så længe du ikke helt ved, om det er noget for dig
Læs mere
Spilledag:
Torsdag

Herreklubben

Alle mandlige medlemmer af Bogense Golfklub, der er fyldt 18 år med handicap 40 eller under kan blive medlem af Herreklubben.
Læs mere
Spilledag:
Tirsdag

Kaninklubben

Kaninklubben er stedet hvor nybegyndere – efter at have gennemgået introforløbet – får mulighed for at spille golf på 18-hullers-banen
Læs mere
Spilledag:
Mandag

Mandagspiger

For at være med i Mandagspigerne skal du være medlem af Bogense Golfklub, være hunkøn og have et max. handicap på 54. Alder er underordnet.
Læs mere
Spilledag:
Fredag

Parmatch

Vi mødes en gang om ca. en gang om måneden til en hyggematch.
Læs mere
Spilledag:
Torsdag

+45 Gruppen

+45 Gruppen er et tilbud til både dame - og herrespillere med hcp mellem 45-54, der endnu ikke føler sig parate til at spille med, hvor hcp-grupper med større spændvidde deltager. Deraf navnet +45. +45 er en klub for dem, der bare vil spille "hygge golf".
Læs mere

Hvad synes vores medlemmer?

Vores medlemstal stiger hver måned og vi forstår egentlig godt hvorfor, men her er nogle hurtige grunde ifølge vores medlemmer:

Kim Leth Andersen

Selvstændig

"Jeg begyndte at spille golf i sommeren 2021. Jeg blev introduceret til golfsporten på en fantastisk og meget imødekommende måde i Bogense Golfklub. Jeg fik en erfaren personlig mentor som fulgte mig igennem hele forløbet til jeg fik DGU-kortet. Der er unikt sammenhold i Bogense Golfklub. Man føler sig altid velkommen i klubben. Dejlig åben atmosfære.”

sanni jeppesen

Bogholder

" Jeg spiller golf på absolut ”hygge-plan”,  synes det er dejligt at koble af med en ni-hullers runde i dejligt vejr. Det bedste for mig er, at jeg fik mine børnebørn i gang med at spille golf.  Børne- og juniorafdelingen, med Marianne i spidsen, gør et kæmpe stykke arbejde for at få de unge i gang. Det er en fryd at se hvor stort Daniels træningshold om lørdagen er blevet."

oliver christensen

Skoleelev

" Jeg har spillet i klubben, siden jeg var 6 år og gået til lørdagstræning i mange år. Jeg er nu nået til at deltage i turneringer, hvor jeg fornyligt prøvede at blive nr. 1 - det var ret fedt at prøve. Golf er den sportsgren, jeg har gået til i længst tid og det synes jeg siger en del...Måske jeg kommer til at spille resten af mit liv, hvem ved? I hvert fald har jeg verdens bedste og sjoveste træner."